Żabnica z niebieskimi ziemniakami - danie w 15 minut
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Warsztaty smaku kuchni+: ryba z Tomaszem Jakubiakiem
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Warsztaty smaku kuchni+: dania z ryby
Składniki:
- 2 małe steki z żabnicy
- 2 niebieskie ziemniaki
- 1 limonka
- koperek
- rukola
- chili
- oliwa
- pieprz
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Ziemniaki pokroić w kostkę i ugotować. Żabnicę przyprawić pieprzem i solą i obsmażyć na oliwie. Rybę na talerzu ozdobić koperkiem i chili, wycisnąć sok z limonki i pokropić oliwą. Dodajemy ugotowane niebieskie ziemniaki i przyozdabiamy rukolą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Warsztaty smaku kuchni+: dania z ryby
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W