Program TV

Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

czw. 04.12

06:00

ABC gotowania - słodkości

odc. 5, 35 min.,
dokument, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Tym razem Marieta Marecka wprowadzi widzów w tajniki domowych słodkości.

Przejdz do strony programu

06:35

ABC gotowania - słodkości

odc. 6, 35 min.,
dokument, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Tym razem Marieta Marecka wprowadzi widzów w tajniki domowych słodkości.

Przejdz do strony programu

07:10

Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek

odc. 9, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Jagna Niedzielska

Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.

Przejdz do strony programu

07:40

Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek

odc. 10, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 25 min.
Prowadzący:
Jagna Niedzielska

Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.

Przejdz do strony programu

08:05

Smacznie świątecznie 2

odc. 2, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.

08:15

Telesprzedaż

120 min.
zakupy, Polska, 120 min.

10:15

John i Lisa - razem w kuchni 5

odc. 9, 50 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2020, 50 min.

Gotujące małżeństwo serwuje potrawy na każdą okazję.

Przejdz do strony programu

11:05

Pyszne dania w 10 minut z Julią Oleś

odc. 8, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.

11:15

Telesprzedaż

65 min.
zakupy, Polska, 65 min.

12:20

Smacznie świątecznie 2

odc. 1, 5 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 5 min.

12:25

John i Lisa - razem w kuchni 6

odc. 2, 55 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2021, 55 min.

13:20

Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień 2

odc. 5, 30 min., , N
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2020, 30 min.

Trwa13:50

Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień 2

odc. 6, 30 min., , N
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2020, 30 min.

14:20

ABC gotowania - słodkości na Boże Narodzenie

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Świąteczny odcinek programu o słodkościach, a w nim - trzy wyjątkowe przepisy.

Przejdz do strony programu

14:50

Jakubiak - z miłości do lokalności 3

odc. 6, 25 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarnej podróży po lokalnych smakach Polski ciąg dalszy. Tomek Jakubiak odkrywa przed widzami kolejne, zaskakujące przepisy na rodzime dania.

Przejdz do strony programu

15:15

Pyszne dania w 10 minut z Julią Oleś

odc. 8, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.

15:25

Jakubiak - z miłości do lokalności 3

odc. 7, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarnej podróży po lokalnych smakach Polski ciąg dalszy. Tomek Jakubiak odkrywa przed widzami kolejne, zaskakujące przepisy na rodzime dania.

Przejdz do strony programu

15:55

Kuchenny recykling

odc. 6, 25 min., , N
dokument, NZ, 2024, 25 min.

Influencerka kulinarna Naomi Toilalo rzuca wyzwanie nowozelandzkim szefom kuchni: mają przygotować pyszne dania z żywności uratowanej przed wyrzuceniem.

Przejdz do strony programu

16:20

Smaki świata

odc. 1, 30 min., , N
dokument, Niemcy, 2022, 30 min.

W jaki sposób religie kształtują jadłospis i zwyczaje kulinarne wiernych? W święta, w czasie postu i na co dzień.

Przejdz do strony programu

16:50

Zgrillowani 2

odc. 7, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?

Przejdz do strony programu

17:20

Zgrillowani 2

odc. 8, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?

Przejdz do strony programu

17:50

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka 2

odc. 1, 30 min.,
magazyn, Australia, 2023, 30 min.

18:20

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka 2

odc. 2, 30 min.,
magazyn, Australia, 2023, 30 min.

18:50

m jak mięso 9

odc. 3, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

19:20

m jak mięso 9

odc. 4, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

19:50

Jedz, podróżuj, smakuj

odc. 3, 30 min.,
dokument, Australia, 2025, 30 min.

Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.

Przejdz do strony programu

20:20

Jedz, podróżuj, smakuj

odc. 4, 30 min.,
dokument, Australia, 2025, 30 min.

Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.

Przejdz do strony programu

20:50

Jakubiak rozgryza…

odc. 8, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

21:00

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 12

odc. 5, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Po samobójczej śmierci Anthony'ego Bourdaina, znanego na całym świecie szefa kuchni, osobowości kulinarnej i ikony telewizji, stacja CNN podjęła decyzję o wyprodukowaniu finałowego sezonu jego autorskiego programu. Oto zapis ostatnich wypraw Bourdaina, wieńczący lata podróży dookoła globu w poszukiwaniu najbardziej oryginalnych dań i miejsc oraz interesujących ludzi.

Przejdz do strony programu

21:50

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 12

odc. 6, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Po samobójczej śmierci Anthony'ego Bourdaina, znanego na całym świecie szefa kuchni, osobowości kulinarnej i ikony telewizji, stacja CNN podjęła decyzję o wyprodukowaniu finałowego sezonu jego autorskiego programu. Oto zapis ostatnich wypraw Bourdaina, wieńczący lata podróży dookoła globu w poszukiwaniu najbardziej oryginalnych dań i miejsc oraz interesujących ludzi.

Przejdz do strony programu

22:40

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 12

odc. 7, 65 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 65 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Po samobójczej śmierci Anthony'ego Bourdaina, znanego na całym świecie szefa kuchni, osobowości kulinarnej i ikony telewizji, stacja CNN podjęła decyzję o wyprodukowaniu finałowego sezonu jego autorskiego programu. Oto zapis ostatnich wypraw Bourdaina, wieńczący lata podróży dookoła globu w poszukiwaniu najbardziej oryginalnych dań i miejsc oraz interesujących ludzi.

Przejdz do strony programu

23:45

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6

odc. 1, 45 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 45 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.

Przejdz do strony programu

00:30

m jak mięso 4

odc. 4, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2022, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Dwaj specjaliści od przyrządzania mięsa na wszelkie sposoby serwują specjały z różnych zakątków globu.

Przejdz do strony programu

01:00

Jakubiak rozgryza…

odc. 15, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

01:10

Zgrillowani

odc. 1, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.

Przejdz do strony programu

01:35

Zgrillowani

odc. 2, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.

Przejdz do strony programu

02:10

Grillowa Polana

odc. 11, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?

Przejdz do strony programu

02:45

Grillowa Polana

odc. 12, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?

Przejdz do strony programu

03:20

David w Europie

odc. 3, 35 min., , N
magazyn ekonomiczny, Polska, 2013, 35 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Kuchnia europejska to nie tylko spaghetti, sznycel, czy ryba z frytkami. Repertuar smaków i aromatów Europy jest znacznie bogatszy. W autorskiej produkcji kuchni+ jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po europejskich stołach.

Przejdz do strony programu

03:55

Jakubiak rozgryza…

odc. 11, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

04:20

m jak mięso

odc. 9, 35 min., , N
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Przejdz do strony programu

04:55

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 8, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

05:30

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 9, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 30 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16
JM język migowy
N napisy dialogowe
AD audiodeskrypcja


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA