Program TV
Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
niedz. 07.12
06:00
ABC gotowania - kuchnia polska
odc. 1, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 35 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Tym razem Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni, od gołąbków po żurek i sernik.
Przejdz do strony programu06:35
ABC gotowania - kuchnia polska
odc. 2, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 25 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Tym razem Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni, od gołąbków po żurek i sernik.
Przejdz do strony programu07:00
08:05
Jamie Oliver: razem w Święta
odc. 1, 55 min.,
, N
- magazyn, Wielka Brytania, 2021, 55 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Świąteczne gotowanie z Jamiem Oliverem. Domowa atmosfera i proste przepisy na niezapomniane dania.
Przejdz do strony programu09:00
Jakubiak rozgryza Włochy
odc. 2, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Tym razem Tomasz Jakubiak przemierza słoneczną Italię w poszukiwaniu miejscowych specjałów i potraw.
Przejdz do strony programu09:30
Jakubiak rozgryza Włochy
odc. 3, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Tym razem Tomasz Jakubiak przemierza słoneczną Italię w poszukiwaniu miejscowych specjałów i potraw.
Przejdz do strony programu10:00
Jamie Oliver: razem w Święta
odc. 2, 50 min.,
, N
- magazyn, Wielka Brytania, 2021, 50 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Świąteczne gotowanie z Jamiem Oliverem. Domowa atmosfera i proste przepisy na niezapomniane dania.
Przejdz do strony programu10:50
11:45
11:50
Wyjątkowe smaki miast
odc. 4, 65 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2019, 65 min.
Czołowi brytyjscy szefowie kuchni oprowadzają Freda Sirieix po wybranym przez siebie mieście, by pokazać mu trzy restauracje, w których uwielbiają jeść.
Przejdz do strony programu12:55
Michel Roux - sielskie smaki francuskiej kuchni 2
odc. 4, 50 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2022, 50 min.
- Prowadzący:
- Michel Roux Jr
Dalszy ciąg kulinarnej wyprawy Michela Roux do południowej Francji. Pyszne jedzenie w pięknej scenerii!
Przejdz do strony programu13:45
14:10
14:35
Fabryka smaków Ainsleya 2
odc. 7, 55 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2024, 55 min.
Jak zawsze roześmiany Ainsley Harriott zaprasza przyjaciół do wspólnego gotowania i przyrządza potrawy z różnych stron świata.
Przejdz do strony programu15:30
15:55
16:20
Nie bój ryby! 2
odc. 4, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Bartosz Lisek
Drugi sezon programu, w którym Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.
Przejdz do strony programu16:50
Dzień dobry, obiad
odc. 7, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
- Prowadzący:
- Martyna Chomacka
Po śniadaniu czas na obiad! Martyna Chomacka serwuje pyszne i proste dania dla całej rodziny, inspirując się różnymi kuchniami świata.
Przejdz do strony programu17:20
Dzień dobry, obiad
odc. 8, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
- Prowadzący:
- Martyna Chomacka
Po śniadaniu czas na obiad! Martyna Chomacka serwuje pyszne i proste dania dla całej rodziny, inspirując się różnymi kuchniami świata.
Przejdz do strony programu17:50
Trwa18:20
U sąsiadów w kuchni 12
odc. 1, 35 min.,
, N
- dokument, Francja, Niemcy, 2021, 35 min.
Dalszy ciąg kulinarnej podróży dookoła świata szlakiem lokalnych smaków.
Przejdz do strony programu18:55
Nie tylko kimchi 2
odc. 1, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Polsko-koreańskie małżeństwo powraca z nową porcją przepisów, wprowadzając widzów w arkana koreańskiej kuchni i tradycji kulinarnych.
Przejdz do strony programu19:20
Nie tylko kimchi 2
odc. 2, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
Polsko-koreańskie małżeństwo powraca z nową porcją przepisów, wprowadzając widzów w arkana koreańskiej kuchni i tradycji kulinarnych.
Przejdz do strony programu19:50
20:50
Smaki z rodzinnych stron
odc. 5, 30 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Australia, 2019, 30 min.
Bohaterowie serii wyemigrowali do Australii i tu stworzyli swój nowy dom, ale w kuchni chętnie wracają do ulubionych smaków z dzieciństwa.
Przejdz do strony programu21:20
Smaki z rodzinnych stron
odc. 6, 25 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Australia, 2019, 25 min.
Bohaterowie serii wyemigrowali do Australii i tu stworzyli swój nowy dom, ale w kuchni chętnie wracają do ulubionych smaków z dzieciństwa.
Przejdz do strony programu21:45
Michel Roux - sielskie smaki francuskiej kuchni 2
odc. 4, 50 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2022, 50 min.
- Prowadzący:
- Michel Roux Jr
Dalszy ciąg kulinarnej wyprawy Michela Roux do południowej Francji. Pyszne jedzenie w pięknej scenerii!
Przejdz do strony programu22:35
23:25
U sąsiadów w kuchni 14
odc. 12, 30 min.,
- dokument, Francja, Niemcy, 2023, 30 min.
Dalszy ciąg kulinarnej podróży dookoła świata szlakiem lokalnych smaków.
Przejdz do strony programu23:55
U sąsiadów w kuchni 14
odc. 13, 30 min.,
- dokument, Francja, Niemcy, 2023, 30 min.
Dalszy ciąg kulinarnej podróży dookoła świata szlakiem lokalnych smaków.
Przejdz do strony programu00:25
U sąsiadów w kuchni 14
odc. 14, 30 min.,
- dokument, Francja, Niemcy, 2023, 30 min.
Dalszy ciąg kulinarnej podróży dookoła świata szlakiem lokalnych smaków.
Przejdz do strony programu00:55
Smaki z rodzinnych stron
odc. 5, 25 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Australia, 2019, 25 min.
Bohaterowie serii wyemigrowali do Australii i tu stworzyli swój nowy dom, ale w kuchni chętnie wracają do ulubionych smaków z dzieciństwa.
Przejdz do strony programu01:20
Smaki z rodzinnych stron
odc. 6, 20 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Australia, 2019, 20 min.
Bohaterowie serii wyemigrowali do Australii i tu stworzyli swój nowy dom, ale w kuchni chętnie wracają do ulubionych smaków z dzieciństwa.
Przejdz do strony programu01:40
Zgrillowani
odc. 5, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.
Przejdz do strony programu02:10
Nie bój ryby!
odc. 2, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2020, 35 min.
- Prowadzący:
- Bartosz Lisek
Nowy format Kuchni+, a w nim - wszystko o przyrządzaniu ryb. Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.
Przejdz do strony programu02:45
Nie bój ryby!
odc. 3, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2020, 35 min.
- Prowadzący:
- Bartosz Lisek
Nowy format Kuchni+, a w nim - wszystko o przyrządzaniu ryb. Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.
Przejdz do strony programu03:20
David w Europie
odc. 6, 35 min.,
, N
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2013, 35 min.
- Prowadzący:
- David Gaboriaud
Kuchnia europejska to nie tylko spaghetti, sznycel, czy ryba z frytkami. Repertuar smaków i aromatów Europy jest znacznie bogatszy. W autorskiej produkcji kuchni+ jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po europejskich stołach.
Przejdz do strony programu03:55
Jakubiak rozgryza…
odc. 14, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu04:20
m jak mięso 8
odc. 2, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 35 min.
Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.
Przejdz do strony programu04:55
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 11, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu05:30
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 12, 30 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 30 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu
bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl