Program TV
Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
sob. 13.12
06:00
ABC gotowania - kuchnia polska 2
odc. 5, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 25 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Marieta Marecka przedstawia kolejne szlagiery rodzimej kuchni, od placków z jabłkami, przez pulpeciki po ogórki małosolne.
Przejdz do strony programu06:25
ABC gotowania - kuchnia polska 2
odc. 6, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 25 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Marieta Marecka przedstawia kolejne szlagiery rodzimej kuchni, od placków z jabłkami, przez pulpeciki po ogórki małosolne.
Przejdz do strony programu06:50
ABC gotowania - kuchnia polska 2
odc. 7, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 25 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Marieta Marecka przedstawia kolejne szlagiery rodzimej kuchni, od placków z jabłkami, przez pulpeciki po ogórki małosolne.
Przejdz do strony programu08:00
Jakubiak w sezonie 3
odc. 1, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2012, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
W swoim pierwszym kulinarnym programie Tomasz Jakubiak zmienia smaki Polaków i przekonuje ich do rodzimych, sezonowych produktów. W trzeciej serii prowadzący dzieli się pomysłami na dania, do stworzenia których zainspirowała go zima.
Przejdz do strony programu08:25
Jakubiak w sezonie 3
odc. 2, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2012, 35 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
W swoim pierwszym kulinarnym programie Tomasz Jakubiak zmienia smaki Polaków i przekonuje ich do rodzimych, sezonowych produktów. W trzeciej serii prowadzący dzieli się pomysłami na dania, do stworzenia których zainspirowała go zima.
Przejdz do strony programu09:00
09:30
10:00
Jamie Oliver: gotuj sezonowo
odc. 10, 50 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2023, 50 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Cztery pory roku w kuchni Jamiego Olivera, czyli jak optymalnie wykorzystać sezonowe składniki, by jeść smacznie i zdrowo.
Przejdz do strony programu10:50
11:45
Wyjątkowe smaki miast 2
odc. 1, 65 min.,
, N
- dokument, Wielka Brytania, 2020, 65 min.
Znani brytyjscy smakosze zabierają Freda Sirieix do swoich ulubionych miejsc, by razem jeść i poznawać okolicę.
Przejdz do strony programu12:50
13:15
13:20
Jedz, podróżuj, smakuj
odc. 5, 30 min.,
- dokument, Australia, 2025, 30 min.
Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.
Przejdz do strony programu13:50
Jedz, podróżuj, smakuj
odc. 6, 35 min.,
- dokument, Australia, 2025, 35 min.
Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.
Przejdz do strony programu14:25
Fabryka smaków Ainsleya 2
odc. 7, 50 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2024, 50 min.
Jak zawsze roześmiany Ainsley Harriott zaprasza przyjaciół do wspólnego gotowania i przyrządza potrawy z różnych stron świata.
Przejdz do strony programu15:15
m jak mięso 9
odc. 3, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu15:40
m jak mięso 9
odc. 4, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu16:05
Dania na wynos - co nam przywożą?
odc. 1, 50 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2020, 50 min.
Alexis Conran, zwycięzca Celebrity MasterChef, ujawnia sekrety brytyjskich dań na wynos. Co sprawia, że stały się tak popularne?
Przejdz do strony programuTrwa16:55
18:00
18:25
18:30
18:55
Przepisy Ainsleya na świąteczny nastrój
50 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2021, 50 min.
- Prowadzący:
- Ainsley Harriott
Zamiast nerwowej krzątaniny - czysta przyjemność gotowania. Ainsley udowadnia, że to możliwe.
Przejdz do strony programu19:45
Jakubiak rozgryza…
odc. 21, 15 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu20:00
20:55
21:50
Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda
odc. 3, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 25 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.
Przejdz do strony programu22:15
Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda
odc. 4, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.
Przejdz do strony programu22:45
Wszystkie smaki fermentacji
odc. 4, 35 min.,
, N
- dokument, Korea Południowa, 2020, 35 min.
Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.
Przejdz do strony programu23:20
Wszystkie smaki fermentacji
odc. 5, 35 min.,
, N
- dokument, Korea Południowa, 2020, 35 min.
Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.
Przejdz do strony programu23:55
01:35
Zgrillowani 2
odc. 3, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?
Przejdz do strony programu02:10
Nie bój ryby!
odc. 8, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2020, 35 min.
- Prowadzący:
- Bartosz Lisek
Nowy format Kuchni+, a w nim - wszystko o przyrządzaniu ryb. Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.
Przejdz do strony programu02:45
Nie bój ryby!
odc. 9, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2020, 35 min.
- Prowadzący:
- Bartosz Lisek
Nowy format Kuchni+, a w nim - wszystko o przyrządzaniu ryb. Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.
Przejdz do strony programu03:20
David w Europie 2
odc. 6, 35 min.,
, N
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2014, 35 min.
- Prowadzący:
- David Gaboriaud
Sympatyczny i niezwykle uzdolniony młody szef kuchni francuskiego pochodzenia David Gaboriaud powraca w nowym sezonie swojego programu. Tym razem prowadzący zabierze widzów na zagraniczne, kulinarne wojaże.
Przejdz do strony programu03:55
Jakubiak rozgryza…
odc. 20, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu04:20
m jak mięso 9
odc. 4, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 35 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu04:55
m jak mięso 9
odc. 5, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 35 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu05:30
ABC gotowania 5
odc. 6, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2015, 30 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Po raz piąty Marieta Marecka zainspiruje tych początkujących i tych bardziej zaawansowanych kucharzy. Przybliży widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować w swoim domu. "ABC GOTOWANIA" to autorska produkcja Kuchni+ skierowana do początkujących miłośników gotowania. W krótki i przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator domowego kucharzenia. Program to wyjątkowy telewizyjny elementarz dla każdego, kto zaczyna przygodę z kuchnią. Wiele osób chciałoby gotować, ale przeraża ich ogrom pracy potrzebny do przygotowania potraw. Jest to jedynie złudzenie bo większość dań można zrobić z niewielkim nakładem sił i czasu. I takie właśnie przepisy przedstawia Marieta Marecka. Każdy odcinek poświęcony jest jednemu motywowi.
Przejdz do strony programu
bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl