Gruszki z figami i sorbetem ryżowym
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 24)
- Trudność:
- łatwe
Składniki:
- 2 filiżanki zmrożonego mleka ryżowego
- pół filiżanki pistacji
- łyżeczka wody różanej
- 4 gruszki
- szczypta szafranu
- kawałek kory cynamonowej
- kawałek skórki z pomarańczy
- 3 suszone figi
- łyżka skórki otartej z pomarańczy
- mięta
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Pistacje szybko rozdrobnić razem z mrożonym mlekiem ryżowym. Dolać wodę różaną i ponownie zamrozić. 
Gruszki obrać zostawiając w górnej części trochę skórki. Usunąć gniazda nasienne. Figi i skórk
					Gruszki obrać zostawiając w górnej części trochę skórki. Usunąć gniazda nasienne. Figi i skórk
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Ainsley Harriott
 Ainsley Harriott 
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         
                         
                        