Homarce
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Owoce morza
Przygotowanie:
                        
                        Włóż homarce do dużego garnka i zalej wodą. Gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i nałóż na talerze. 
Podawaj z sokiem z cytryny, solą, pieprzem i majonezem.
					Podawaj z sokiem z cytryny, solą, pieprzem i majonezem.
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Piotr Kucharski
 Piotr Kucharski 
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         Julie Andrieu
 Julie Andrieu 
                         
                         
                        