Jajecznica z truflami
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki (odc. 7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 150 g świeżych borowików
- 25 g masła
- 6 jajek
- kawałeczek czarnej trufli
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Usmaż borowiki na maśle. Wlej rozbełtane jajka na patelnię. Smaż, aż jajecznica będzie ścięta od spodu. Posyp truflami i podawaj.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Brygida Kosel
 Brygida Kosel 
                         Piotr Przykaza
 Piotr Przykaza 
                         
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         Bartosz Lisek
 Bartosz Lisek