Mule
                
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Vienio
- Seria kulinarna:
 - Ślinotok (odc. 3)
 - Trudność:
 - łatwe
 - Rodzaj dania:
 - Owoce morza, Dania na walentynki
 
Składniki:
- 1,5 kg muli
 - cebula
 - czosnek
 - natka pietruszki
 - butelka wytrawnego włoskiego wina
 - papryczka peperonczino
 - masło
 
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Na rozgrzaną oliwę wrzucamy cebulę, czosnek i papryczkę .
Smażymy chwilę i dodajemy oczyszczone mule. Podlewamy winem i przykrywamy przykrywką. Czekamy 8 min. Podnosimy przykrywkę i dodajemy odrobinę masła, sól, pieprz i posiekaną natkę. Mule podajemy z bagietką.
					Smażymy chwilę i dodajemy oczyszczone mule. Podlewamy winem i przykrywamy przykrywką. Czekamy 8 min. Podnosimy przykrywkę i dodajemy odrobinę masła, sól, pieprz i posiekaną natkę. Mule podajemy z bagietką.
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Dania na walentynki
Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W