Pasta czerwone curry
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Warsztaty smaku kuchni+: Po-smak świata z Gosią Molską
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia tajska
Składniki:
- 10 dużych (średnio - ostrych) czerwonych chilli
- 1 łodyga trawy cytrynowej
- 2 cm kawałek galangalu, w plasterkach
- 2 liście kaffir
- 1 szalotka
- 7 ząbków czosnku
- 1 łyżeczka pasty krewetkowej
- ½ szklanki wody (jeśli pasta jest zbyt sucha)
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Wszystkie składniki wrzucić do blendera i utrzeć na gładką pastę.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Kuchnia tajska
Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         
                         
                         Marta Dymek
 Marta Dymek 
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         Brygida Kosel
 Brygida Kosel 
                         Iwona  Zasuwa
 Iwona  Zasuwa  
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         Jamie  Oliver
 Jamie  Oliver 
                         Vienio
   Vienio 
                         
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         
                         
                         
                         
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         
                        