Pudding z mango i kokosem
Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
 - Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 14)
 - Trudność:
 - łatwe
 - Rodzaj dania:
 - Desery
 
Przygotowanie:
Składniki:
3 obrane i pokrojone mango
kilka kropli wody pomarańczowej
pół filiżanki wody
puszka mleczka kokosowego
szczypta soli morskiej
pół filiżanki mąki ryżowej
pół filiżanki płatków kokosowych i dwa plasterki mango do przybrania
Przygotowanie:
Mango zmiksować z wodą pomarańczową. Zagotować mleczko kokosowe z wodą i szczyptą soli. Mieszając wsypać mąkę ryżową. Mieszać, aż powstanie gęsta masa. Następnie zdjąć z ognia i dodać zmiksowane mango. Przelać do 4 czarek i wstawić do lodówki. Kiedy masa stężeje przybrać ją płatkami kokosa i kawałkami mango.
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W