Sałata i migdały z maślanym dressingiem
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes za stołem (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
Składniki:
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Do miski wrzuć rukiew i rukolę albo mieszankę sałat. Na patelni roztop masło. Do miski wlej oliwę i olej arachidowy oraz ocet balsamiczny. Wyciśnij nieco soku z cytryny, dopraw solą i pieprzem. Gdy masło zbrązowieje, wlej je do dresingu. Posyp sałatę świeżymi i prażonymi migdałami, polej dressingiem. Podawaj do tarty z wędzonego pstrąga.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
  
                     
                         
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         Brygida Kosel
 Brygida Kosel 
                         
                         
                         
                         
                         Marta Dymek
 Marta Dymek 
                         Iwona  Zasuwa
 Iwona  Zasuwa  
                         Adam Liaw
 Adam Liaw