Sałatka z lipy

Sałatka z lipy
Oceń przepis:
28 ocen Średnia ocena: 3.50

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przelicznik produktów
Wybierz produkt


1 szklanka ma pojemność 250 ml

1 łyżka ma pojemność 15 ml

1 łyżeczka ma pojemność 5 ml

Przelicznik wag

jednostka

jednostka
gram
Przelicznik pojemności

jednostka

jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur

Przelicznik foremek
Twoja foremka

Foremka z przepisu

Przygotowanie:

Umyć i posiekać lub poszarpać liście, jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać na ćwiartki, wymieszać wszystko razem, skropić octem balsamicznym. Sukces potrawy polega na dobraniu czystych, młodych i miękkich liści.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA