Sorbet z mlekiem ryżowym i hibiskusem
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 47)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 3 filiżanki mrożonego mleka ryżowego
- 1-2 łyżki syropu z hibiskusa
- 2 owoce finger lime bez pestek
- 2 łyżki posiekanych migdałów
- kwiaty hibiskusa z syropu do dekoracji
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Mleko zmiksować z syropem i finger lime. Przed podaniem posypać migdałami, skropić syropem i przybrać kwiatami.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Desery
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Jacek Sikora
 Jacek Sikora 
                         Jola Słoma
 Jola Słoma 
                         Tomasz Deker
 Tomasz Deker 
                         
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         
                         Bożena Sikoń
 Bożena Sikoń 
                         Marta Dymek
 Marta Dymek 
                         
                         
                         
                         Łukasz Łuczaj
 Łukasz Łuczaj