Stek z tuńczyka z sosem pomidorowym

Stek z tuńczyka z sosem pomidorowym
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.25)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Piekarnik rozgrzać do 90 stopni. Steki natrzeć z obu stron olejem rzepakowym. Posypać solą i pieprzem. Ułożyć steki na półmisku albo na czterech talerzach. Piec przez około 20 minut, aby uzyskać słabo wypieczone mięso. Można zostawić rybę dłużej.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA