Program TV

Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

sob. 29.11

06:00

Słodka jak Sugar 3

odc. 3, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 35 min.
Prowadzący:
Sugarlady Agata Stankiewicz

Tym razem Sugarlady wprowadzi nas na wyższy poziom cukiernictwa i udowodni, że zrobienie makaroników, ciasta francuskiego i kremowych lodów nie jest takie trudne.

Przejdz do strony programu

06:35

Słodka jak Sugar 3

odc. 4, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Prowadzący:
Sugarlady Agata Stankiewicz

Tym razem Sugarlady wprowadzi nas na wyższy poziom cukiernictwa i udowodni, że zrobienie makaroników, ciasta francuskiego i kremowych lodów nie jest takie trudne.

Przejdz do strony programu

07:00

Jakubiak rozgryza…

odc. 3, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

07:15

Telesprzedaż

45 min.
zakupy, Polska, 45 min.

08:00

ABC gotowania - kuchnia turecka

odc. 3, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2022, 25 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Nie tylko kebab, pita i baklava, czyli specjały kuchni tureckiej, podane przez Marietę Marecką.

Przejdz do strony programu

08:25

ABC gotowania - kuchnia turecka

odc. 4, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2022, 25 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Nie tylko kebab, pita i baklava, czyli specjały kuchni tureckiej, podane przez Marietę Marecką.

Przejdz do strony programu

08:50

Pyszne dania w 10 minut z Julią Oleś

odc. 7, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.

09:00

Room service. Hotele od kuchni

odc. 1, 30 min.,
dokument, Polska, 2025, 30 min.

09:30

Room service. Hotele od kuchni

odc. 2, 30 min.,
dokument, Polska, 2025, 30 min.

10:00

Nie bój ryby! 2

odc. 6, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
Prowadzący:
Bartosz Lisek

Drugi sezon programu, w którym Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.

Przejdz do strony programu

10:25

Nie bój ryby! 2

odc. 7, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
Prowadzący:
Bartosz Lisek

Drugi sezon programu, w którym Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.

Przejdz do strony programu

10:50

Sekrety świata przypraw 2

odc. 3, 55 min.,
dokument, Niemcy, 2023, 55 min.

11:45

Wyjątkowe smaki miast

odc. 2, 65 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2019, 65 min.

Czołowi brytyjscy szefowie kuchni oprowadzają Freda Sirieix po wybranym przez siebie mieście, by pokazać mu trzy restauracje, w których uwielbiają jeść.

Przejdz do strony programu

12:50

Azjatycka kuchnia Evy Pau

odc. 3, 30 min.,
sztuka kulinarna, Irlandia, 2024, 30 min.

13:20

Jedz, podróżuj, smakuj

odc. 3, 30 min.,
dokument, Australia, 2025, 30 min.

Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.

Przejdz do strony programu

13:50

Jedz, podróżuj, smakuj

odc. 4, 35 min.,
dokument, Australia, 2025, 35 min.

Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.

Przejdz do strony programu

14:25

Fabryka smaków Ainsleya 2

odc. 5, 60 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2025, 60 min.

Jak zawsze roześmiany Ainsley Harriott zaprasza przyjaciół do wspólnego gotowania i przyrządza potrawy z różnych stron świata.

Przejdz do strony programu

15:25

m jak mięso 9

odc. 6, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

15:55

m jak mięso 9

odc. 7, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

16:25

m jak mięso 9

odc. 8, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 35 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

17:00

Javier Pe?a zjada świat

odc. 11, 60 min.,
sztuka kulinarna, Hiszpania, 2023, 60 min.

18:00

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka 2

odc. 3, 30 min.,
magazyn, Australia, 2023, 30 min.

18:30

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka 2

odc. 4, 25 min.,
magazyn, Australia, 2023, 25 min.

18:55

Pyszne dania w 10 minut z Julią Oleś

odc. 5, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.

19:10

Eva Longoria w poszukiwaniu meksykańskich smaków

odc. 3, 50 min.,
dokument, Stany Zjednoczone, 2023, 50 min.

Fiesta na talerzu. Eva Longoria poznaje kuchnię kraju, z którego pochodzi jej rodzina.

Przejdz do strony programu

20:00

Mistrzowie przekąsek w akcji - Nowa Zelandia

odc. 1, 50 min.,
program rozrywkowy, NZ, 2021, 50 min.

20:50

Podróż przez smaki Chin 4

odc. 2, 60 min.,
dokument, Chiny, 2025, 60 min.

21:50

m jak mięso 9

odc. 7, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

22:15

m jak mięso 9

odc. 8, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

22:40

Wszystkie smaki fermentacji

odc. 2, 30 min., , N
dokument, Korea Południowa, 2020, 30 min.

Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.

Przejdz do strony programu

23:10

Wszystkie smaki fermentacji

odc. 3, 30 min., , N
dokument, Korea Południowa, 2020, 30 min.

Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.

Przejdz do strony programu

23:40

Pyszne dania w 10 minut z Julią Oleś

odc. 7, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.

23:55

Sekrety świata przypraw 2

odc. 3, 50 min.,
dokument, Niemcy, 2023, 50 min.

00:45

Top Chef 19

odc. 5, 50 min.,
program rozrywkowy, Stany Zjednoczone, 2022, 50 min.

15 szefów kuchni walczy o tytuł Top Chefa i 250 tysięcy dolarów nagrody. Wielkie emocje gwarantowane.

Przejdz do strony programu

01:35

Domowa piekarnia Kucharskiego 3

odc. 7, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2022, 35 min.
Prowadzący:
Piotr Kucharski

Piotr Kucharski ponownie zabiera nas do świata pysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni.

Przejdz do strony programu

02:10

Grillowa Polana

odc. 1, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?

Przejdz do strony programu

02:45

Grillowa Polana

odc. 2, 40 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 40 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?

Przejdz do strony programu

03:25

ABC gotowania - kuchnia francuska

odc. 6, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2022, 35 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Marieta Marecka udowadnia, że francuskie dania nie muszą być trudne w przygotowaniu.

Przejdz do strony programu

04:00

Jakubiak rozgryza…

odc. 6, 20 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 20 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

04:20

m jak mięso

odc. 4, 35 min., , N
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Przejdz do strony programu

04:55

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 3, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 35 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

05:30

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 4, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 30 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16
JM język migowy
N napisy dialogowe
AD audiodeskrypcja


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA