Program TV

Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

pt. 28.11

06:00

Słodka jak Sugar 3

odc. 1, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 35 min.
Prowadzący:
Sugarlady Agata Stankiewicz

Tym razem Sugarlady wprowadzi nas na wyższy poziom cukiernictwa i udowodni, że zrobienie makaroników, ciasta francuskiego i kremowych lodów nie jest takie trudne.

Przejdz do strony programu

06:35

Słodka jak Sugar 3

odc. 2, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 35 min.
Prowadzący:
Sugarlady Agata Stankiewicz

Tym razem Sugarlady wprowadzi nas na wyższy poziom cukiernictwa i udowodni, że zrobienie makaroników, ciasta francuskiego i kremowych lodów nie jest takie trudne.

Przejdz do strony programu

07:10

Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Jagna Niedzielska

Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.

Przejdz do strony programu

07:40

Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek

odc. 2, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Jagna Niedzielska

Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.

Przejdz do strony programu

08:15

Telesprzedaż

120 min.
zakupy, Polska, 120 min.

10:15

John i Lisa - razem w kuchni 5

odc. 5, 60 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2020, 60 min.

Gotujące małżeństwo serwuje potrawy na każdą okazję.

Przejdz do strony programu

11:15

Telesprzedaż

70 min.
zakupy, Polska, 70 min.

12:25

John i Lisa - razem w kuchni 5

odc. 8, 55 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2020, 55 min.

Gotujące małżeństwo serwuje potrawy na każdą okazję.

Przejdz do strony programu

13:20

Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień 2

odc. 1, 30 min., , N
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2020, 30 min.

13:50

Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień

odc. 14, 30 min., , N
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2020, 30 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Jamie Oliver w domowej scenerii szykuje pyszne i proste posiłki dla całej rodziny.

Przejdz do strony programu

14:20

ABC gotowania - kuchnia hiszpańska

odc. 5, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Marieta Marecka zgłębia sekrety kuchni hiszpańskiej, pełnej wyrazistych smaków i aromatów.

Przejdz do strony programu

14:50

Jakubiak - z miłości do lokalności 3

odc. 2, 25 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarnej podróży po lokalnych smakach Polski ciąg dalszy. Tomek Jakubiak odkrywa przed widzami kolejne, zaskakujące przepisy na rodzime dania.

Przejdz do strony programu

15:15

Pyszne dania w 10 minut z Julią Oleś

odc. 5, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.

15:25

Jakubiak - z miłości do lokalności 3

odc. 3, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarnej podróży po lokalnych smakach Polski ciąg dalszy. Tomek Jakubiak odkrywa przed widzami kolejne, zaskakujące przepisy na rodzime dania.

Przejdz do strony programu

15:55

Kuchenny recykling

odc. 1, 25 min., , N
dokument, NZ, 2024, 25 min.

Influencerka kulinarna Naomi Toilalo rzuca wyzwanie nowozelandzkim szefom kuchni: mają przygotować pyszne dania z żywności uratowanej przed wyrzuceniem.

Przejdz do strony programu

16:20

Kuchenny recykling

odc. 2, 30 min., , N
dokument, NZ, 2024, 30 min.

Influencerka kulinarna Naomi Toilalo rzuca wyzwanie nowozelandzkim szefom kuchni: mają przygotować pyszne dania z żywności uratowanej przed wyrzuceniem.

Przejdz do strony programu

16:50

Zgrillowani 2

odc. 3, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?

Przejdz do strony programu

17:20

Zgrillowani 2

odc. 4, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?

Przejdz do strony programu

17:50

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka

odc. 7, 30 min.,
magazyn, Australia, 2022, 30 min.

Od Kapsztadu po Johannesburg. Kulinarna podróż po Republice Południowej Afryki.

Przejdz do strony programu

18:20

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka

odc. 8, 30 min.,
magazyn, Australia, 2022, 30 min.

Od Kapsztadu po Johannesburg. Kulinarna podróż po Republice Południowej Afryki.

Przejdz do strony programu

18:50

m jak mięso 9

odc. 6, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

19:20

m jak mięso 9

odc. 7, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

19:45

Jakubiak rozgryza…

odc. 20, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

20:00

Wszystkie smaki fermentacji 2

odc. 3, 30 min., , N
dokument, Korea Południowa, 2021, 30 min.

20:30

Wszystkie smaki fermentacji 2

odc. 4, 35 min., , N
dokument, Korea Południowa, 2021, 35 min.

21:05

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 11

odc. 5, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Jedenasty sezon bijącej rekordy oglądalności i nagrodzonej nagrodą Emmy serii "Anthony Bourdain: miejsca nieznane" to zapis ostatnich wypraw popularnego, amerykańskiego szefa kuchni.

Przejdz do strony programu

21:55

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 11

odc. 6, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Jedenasty sezon bijącej rekordy oglądalności i nagrodzonej nagrodą Emmy serii "Anthony Bourdain: miejsca nieznane" to zapis ostatnich wypraw popularnego, amerykańskiego szefa kuchni.

Przejdz do strony programu

Trwa22:45

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 11

odc. 7, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Jedenasty sezon bijącej rekordy oglądalności i nagrodzonej nagrodą Emmy serii "Anthony Bourdain: miejsca nieznane" to zapis ostatnich wypraw popularnego, amerykańskiego szefa kuchni.

Przejdz do strony programu

23:35

W drodze z Carltonem McCoy'em

odc. 3, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2022, 50 min.

00:25

m jak mięso 3

odc. 8, 25 min., , N
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Trzecie spotkanie ze specjalistami od przyrządzania mięsa na wszelkie sposoby. Tym razem poznamy specjały z różnych zakątków globu.

Przejdz do strony programu

00:50

Jakubiak rozgryza…

odc. 11, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

01:05

Domowa piekarnia Kucharskiego 3

odc. 5, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2022, 30 min.
Prowadzący:
Piotr Kucharski

Piotr Kucharski ponownie zabiera nas do świata pysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni.

Przejdz do strony programu

01:35

Domowa piekarnia Kucharskiego 3

odc. 6, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2022, 35 min.
Prowadzący:
Piotr Kucharski

Piotr Kucharski ponownie zabiera nas do świata pysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni.

Przejdz do strony programu

02:10

Bitwa na smaki: David vs Matteo 3

odc. 11, 35 min.,
program rozrywkowy, Polska, 2020, 35 min.

Dania włoskie czy francuskie? Które okażą się lepsze? David Gaboriaud i Matteo Brunetti po raz trzeci zmierzą się w kulinarnym pojedynku i powalczą o uznanie zaproszonych do studia gości.

Przejdz do strony programu

02:45

Bitwa na smaki: David vs Matteo 3

odc. 12, 35 min.,
program rozrywkowy, Polska, 2020, 35 min.

Dania włoskie czy francuskie? Które okażą się lepsze? David Gaboriaud i Matteo Brunetti po raz trzeci zmierzą się w kulinarnym pojedynku i powalczą o uznanie zaproszonych do studia gości.

Przejdz do strony programu

03:20

ABC gotowania - kuchnia francuska

odc. 5, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2022, 35 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Marieta Marecka udowadnia, że francuskie dania nie muszą być trudne w przygotowaniu.

Przejdz do strony programu

03:55

Jakubiak rozgryza…

odc. 5, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

04:20

m jak mięso

odc. 3, 35 min., , N
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Przejdz do strony programu

04:55

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 2, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

05:30

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 3, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 30 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16
JM język migowy
N napisy dialogowe
AD audiodeskrypcja


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA