Gołka ze szpinakiem

Gołka ze szpinakiem
Oceń przepis:
29 ocen Średnia ocena: 3.40

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni Slow food (odc.8)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Na rozgrzanej oliwie zeszklić posiekany czosnek i papryczkę chili. Dodać opłukane liście szpinaku i dusić chwilę aż zwilgotnieją i zmiękną. Doprawić solą i pieprzem. Pokrojony w plastry ser usmażyć lub zgrillować z obu stron. Gorący szpinak z patelni układać na gorącym serze.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA