Gremolata
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.16)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Składniki:
- 2 ząbki czosnku
- 1/2 pęczka natki
- skórka z 2 cytryn
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Liście natki drobno posiekać, powinny powstać trzy łyżki. Żółtą część skórki cytrynowej i czosnek pokroić w drobną kostkę, powinno powstać po jednej łyżce. Składniki wymieszać.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Kuchnia włoska
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Piotr Przykaza
 Piotr Przykaza 
  
                     
                         Annabel  Langbein
 Annabel  Langbein 
                         
                         
                         
                         Grzegorz  Łapanowski
 Grzegorz  Łapanowski 
                         Maryla Musidłowska
 Maryla Musidłowska 
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         Jagna Niedzielska
 Jagna Niedzielska 
                         Matteo Brunetti
 Matteo Brunetti 
                         
                        