Kanapka z wędzonym kurczakiem i rukwią wodną

Kanapka z wędzonym kurczakiem i rukwią wodną
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 65)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Kurczaka pokroić i wymieszać z rukwią, pietruszką oraz koperkiem. Dodać sok z cytryny, sól, pieprz i łyżkę majonezu. Wymieszać.
Dwie kromki pszennego chleba i jedną razowego ułożyć na przemian rzędem na desce do krojenia. Jedną pszenną i razową kromkę posmarować przygotowaną mieszanką z kurczakiem. Na wierzchu położyć ser. Kromki ułożyć jedną na drugiej (razowa w środku). Pokroić wzdłuż tworząc długie, wąskie, piętrowe kanapki.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA