Pieczony halibut z pomidorami i cebulą

Pieczony halibut z pomidorami i cebulą
Oceń przepis:
29 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.76)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia indyjska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Rozgrzać piekarnik do 190 stopni C. Ułożyć cebule na dnie brytfanny (20cm na 20 cm), dodać pomidory, curry, sól i sok pomarańczowy. Natrzeć rybę oliwą, solą i pieprzem. Ułożyć na warzywach. Piec przez 20 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA