Pita z gołębiem, boczkiem i kaszanką

Pita z gołębiem, boczkiem i kaszanką
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki (odc. 9)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Rozgrzej patelnię grillową. Usmaż piersi - przez 12-15 minut. Na oliwie z oliwek usmaż boczek aż zrobi się chrupiący. Pokrój piersi w plasterki. Połóż na talerzu liście sałaty, kawałki piersi, kaszanki i boczku. Polej wszystko oliwą i sokiem z cytryny, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z pitą.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA