Rosół z fenkułem

Rosół z fenkułem
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.13)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Obieramy i kroimy fenkuł, marchew, cebulę, por i czosnek. Podsmażamy warzywa na oliwie z oliwek. Dodajemy rosół i mięso z kurczaka. Dokładamy makaron i gotujemy przez 2 minuty. Następnie dodajemy komosę, śmietanę, pietruszkę oraz sól i pieprz do smaku.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA