Sos tatarski Ainsleya
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Ainsley Harriott
- Seria kulinarna:
- Grillowanie z Ainsleyem od A do Z (odc.3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
Składniki:
- kilka łyżek majonezu
- 1 chili
- 3-4 ząbki czosnku
- łyżka posiekanej natki pietruszki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Chili lekko opiec na ruszcie. Zdjąć z grilla, ułożyć na desce i trzymając za ogonek, przekroić wzdłuż i wyskrobać pestki. Posiekać drobno chili, przełożyć do miski. Wymieszać z majonezem i posiekanymi drobno ząbkami czosnku oraz posiekaną natką. Doskonały sos do pieczonej ryby, mięsa i warzyw!
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Jagna Niedzielska
 Jagna Niedzielska 
  
                     
                         
                         
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         Agata Jędraszczak
 Agata Jędraszczak 
                         Si King
 Si King 
                         Katia Roman-Trzaska
 Katia Roman-Trzaska 
                         
                         
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka