Kotleciki z kaszy gryczanej

Kotleciki z kaszy gryczanej
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Jola Słoma

Seria kulinarna:
Zimowe ATELIER SMAKU (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ugotowaną kaszę gryczaną mieszamy z utarym serem, przyprawami, mąką i sosem sojowym. Bierzemy po trochu do ręki, formujemy kotleciki, które obtaczamy w kaszy kukurydzianej. Smażymy na patelni aż się przyrumienią.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA