Szynka i melon

Oceń przepis:
Przygotował:
Laura Calder
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu (odc. 7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 1 bardzo dojrzały melon
- 4 bardzo cienkie plastry szynki w stylu Prosciutto (szynka parmeńska
- Jambon de Bayonne
- Jambon de Paris)
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Przekrój melona i pozbądź się nasion. Pokrój w kawałki i obierz. Jeżeli wolisz, usuń tłuszcz z szynki. Ułóż kawałki melona na talerzu, udekoruj je szynką.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W