Zupa z wieprzowiną i puhą

Zupa z wieprzowiną i puhą
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 29)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Mięso, por, seler, czosnek, cebulę i marchewkę umieścić w garnku i zalać wodą. Dodać liście laurowe, łodygi pietruszki, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia i gotować na małym ogniu przez godzinę. Wyłowić wieprzowinę, dodać do bulionu natkę pietruszki i puhę.
Mięso pokroić i przełożyć do miseczek. Zalać gorącą zupą.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA