Program TV
Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
śr. 21.05
06:00

Zgrillowani 3
odc. 8, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Tym razem Andrzej i Jurek grillują w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem i bujną zielenią. Bo grill sprawdza się w każdej scenerii.
Przejdz do strony programu06:35

Fabryka smaków Ainsleya
odc. 2, 55 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2023, 55 min.
- Prowadzący:
- Ainsley Harriott
Pełen energii i radości życia kucharz udowadnia, że smakowite dania to niezawodny sposób na poprawę humoru.
Przejdz do strony programu07:30

Jakubiak rozgryza Polskę
15 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach.
Przejdz do strony programu07:45

Dzień dobry, śniadanie
odc. 2, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 30 min.
- Prowadzący:
- Martyna Chomacka
Kto powiedział, że śniadanie można zjeść tylko rano? Martyna Chomacka serwuje je o każdej porze.
Przejdz do strony programu10:15

David Rocco w zaciszu domowej kuchni
odc. 26, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Kanada, 2021, 25 min.
- Prowadzący:
- David Rocco
David Rocco zaprasza do swojej domowej kuchni, aby podzielić się przepisami na ulubione dania.
Przejdz do strony programu10:40

Gotuj, jedz i spalaj z Donalem
odc. 1, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Irlandia, 2015, 30 min.
- Prowadzący:
- Donal Skehan
Sympatyczny Donal Skehan powraca w zupełnie nowej odsłonie! Udowodni, że zdrowe odżywianie wcale nie musi być nudne.
Przejdz do strony programu11:10
12:15

m jak mięso 5
odc. 4, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Tym razem Andrzej i Jurek serwują szlagiery mięsnej kuchni polskiej.
Przejdz do strony programu12:50

Zgrillowani
odc. 7, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.
Przejdz do strony programu13:20

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda
odc. 4, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.
Przejdz do strony programu13:50

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda
odc. 5, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.
Przejdz do strony programu14:20

ABC gotowania - kuchnia grecka
odc. 6, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Tym razem Marieta Marecka przybliża tajniki kuchni greckiej - pełnej warzyw, ryb i owoców morza.
Przejdz do strony programu14:50

Jakubiak rozgryza Tajlandię i Kambodżę
odc. 7, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 35 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Tym razem Tomasz Jakubiak zabierze nas do południowo-wschodniej Azji, pełnej wyrazistych smaków i egzotycznych krajobrazów.
Przejdz do strony programu15:25

Jakubiak rozgryza Tajlandię i Kambodżę
odc. 8, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Tym razem Tomasz Jakubiak zabierze nas do południowo-wschodniej Azji, pełnej wyrazistych smaków i egzotycznych krajobrazów.
Przejdz do strony programu15:55

Hiszpańskim szlakiem z Gonzalo
odc. 16, 60 min.,
- dokument, Hiszpania, 2022, 60 min.
Szef kuchni Gonzalo D’Ambrosio zabiera nas w podróż po Hiszpanii, szlakiem lokalnych potraw, tradycji i przysmaków.
Przejdz do strony programu16:55

Bosacka daje radę
odc. 7, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 25 min.
- Prowadzący:
- Katarzyna Bosacka
Jak znaleźć zdrowe produkty na sklepowych półkach? Co mówią nam etykiety? Katarzyna Bosacka radzi, jak robić zakupy spożywcze.
Przejdz do strony programu17:20

Słodka jak Sugar 3
odc. 4, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
- Prowadzący:
- Sugarlady Agata Stankiewicz
Tym razem Sugarlady wprowadzi nas na wyższy poziom cukiernictwa i udowodni, że zrobienie makaroników, ciasta francuskiego i kremowych lodów nie jest takie trudne.
Przejdz do strony programu17:50

Fabryka smaków Ainsleya
odc. 2, 60 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2023, 60 min.
- Prowadzący:
- Ainsley Harriott
Pełen energii i radości życia kucharz udowadnia, że smakowite dania to niezawodny sposób na poprawę humoru.
Przejdz do strony programu18:50

Nico wrzuca na ruszt
odc. 2, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Irlandia, 2022, 30 min.
Grillowanie z Nico to czysta przyjemność! Młody szef kuchni zgrabnie łączy smaki różnych kuchni świata.
Przejdz do strony programu19:20

m jak mięso 6
odc. 8, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Szóste spotkanie ze specjalistami od przyrządzania mięsa na wszelkie sposoby.
Przejdz do strony programu20:25

Zgrillowani 2
odc. 1, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?
Przejdz do strony programu21:00

Anthony Bourdain: Bez rezerwacji 7
odc. 4, 55 min.,
- dokument, Stany Zjednoczone, 2011, 55 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
"Całe moje życie opiera się na kontrolowaniu tego, co dzieje się w kuchni. Podróżowanie i odkrywanie nowych smaków pozwala, aby wszystko, co z tym związane, po prostu się działo" - Anthony Bourdain - miłośnik podróży, smakosz i poszukiwacz przygód już po raz siódmy wyrusza w świat, by poznać smak ryzyka. Bo według niego zdrowe, przygotowywane w sterylnych warunkach potrawy są po prostu niesmaczne. Jedzenie, jak życie, musi zawierać w sobie element ryzyka.
Przejdz do strony programu21:55

U sąsiadów w kuchni 11
odc. 9, 30 min.,
- dokument, Francja, Niemcy, 2020, 30 min.
Inspirujące spotkania z ludźmi zajmującymi się produkcją żywności i gotowaniem zgodnie z dawnymi recepturami i zasadami slow food.
Przejdz do strony programu22:25

U sąsiadów w kuchni 11
odc. 10, 35 min.,
- dokument, Francja, Niemcy, 2020, 35 min.
Inspirujące spotkania z ludźmi zajmującymi się produkcją żywności i gotowaniem zgodnie z dawnymi recepturami i zasadami slow food.
Przejdz do strony programu23:00

Hiszpańskim szlakiem z Gonzalo
odc. 14, 60 min.,
- dokument, Hiszpania, 2022, 60 min.
Szef kuchni Gonzalo D’Ambrosio zabiera nas w podróż po Hiszpanii, szlakiem lokalnych potraw, tradycji i przysmaków.
Przejdz do strony programu00:00

Luke Nguyen w Indiach
odc. 4, 35 min.,
- magazyn, Australia, 2023, 35 min.
Kolejna z azjatyckich wypraw Luke'a Nguyena. Tym razem ciekawy świata kucharz podróżuje przez Indie.
Przejdz do strony programu00:35

Luke Nguyen w Indiach
odc. 5, 35 min.,
- magazyn, Australia, 2023, 35 min.
Kolejna z azjatyckich wypraw Luke'a Nguyena. Tym razem ciekawy świata kucharz podróżuje przez Indie.
Przejdz do strony programu01:10

Nico wrzuca na ruszt
odc. 2, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Irlandia, 2022, 30 min.
Grillowanie z Nico to czysta przyjemność! Młody szef kuchni zgrabnie łączy smaki różnych kuchni świata.
Przejdz do strony programu01:40

Bez reszty. Kuchnia Zero Waste
odc. 5, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2018, 30 min.
- Prowadzący:
- Jagna Niedzielska
W Polsce wyrzuca się 9 mln ton żywności rocznie. Nowy, autorski program Kuchni+ "Bez reszty. Kuchnia Zero Waste" jest odpowiedzią na ten problem.
Przejdz do strony programu02:10

Jakubiak lokalnie
odc. 1, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2013, 35 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Tomek Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni. W kolejnych odcinkach nowej serii kucharz podróżuje po Polsce, szukając kulinarnych ciekawostek. Produkty lub potrawy charakterystyczne dla odwiedzanego miejsca są dla Tomka punktem wyjścia do pełnego pasji gotowania autorskich przepisów.
Przejdz do strony programu02:45

David w Europie 3
odc. 12, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2015, 35 min.
- Prowadzący:
- David Gaboriaud
Sympatyczny i niezwykle uzdolniony młody szef kuchni francuskiego pochodzenia David Gaboriaud powraca w nowym sezonie swojego programu. Tym razem prowadzący zabierze widzów na zagraniczne, kulinarne wojaże na północ i wschód Europy!
Przejdz do strony programu03:20

Grillowa Polana
odc. 11, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Polan
Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?
Przejdz do strony programu03:55

Jakubiak rozgryza…
odc. 19, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu04:20

Zielona rewolucja Marty Dymek 4
odc. 12, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 35 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Wegańskie dania inspirowane kuchnią z różnych zakątków świata - Marta Dymek po raz czwarty udowodni, że potrawy oparte na roślinach są równie pyszne, jak te tradycyjne.
Przejdz do strony programu04:55

365 obiadów Mariety Mareckiej 6
odc. 9, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Marieta Marecka po raz kolejny udowadnia, że przygotowanie posiłków dla całej rodziny nie musi być żmudną i czasochłonną pracą. Wystarczy dobry pomysł i kilka sprytnych tricków.
Przejdz do strony programu05:30

Ugotuj mi mamo!
odc. 1, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2014, 30 min.
- Prowadzący:
- Iwona Zasuwa
Każdy, kto ma dziecko, często staje od przed dylematem, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co. Z pomocą przychodzi Iwona Zasuwa w programie produkcji Kuchni+ "Ugotuj mi mamo!"
Przejdz do strony programu



Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl