Program TV

Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

śr. 04.06

06:00

W ogródku warzywnym Julie

odc. 2, 70 min.,
magazyn ekonomiczny, Francja, 2022, 70 min.
Prowadzący:
Julie Andrieu

Julie Andrieu zakłada ogród warzywny, by zawsze mieć pod ręką świeże i zdrowe składniki.

Przejdz do strony programu

07:10

W ogródku warzywnym Julie

odc. 3, 65 min.,
magazyn ekonomiczny, Francja, 2022, 65 min.
Prowadzący:
Julie Andrieu

Julie Andrieu zakłada ogród warzywny, by zawsze mieć pod ręką świeże i zdrowe składniki.

Przejdz do strony programu

08:15

Telesprzedaż

120 min.
zakupy, Polska, 2023, 120 min.

10:15

Z pola na stół

odc. 4, 25 min.,
dokument, Kanada, 2021, 25 min.

Im krótsza jest droga z pola na stół, tym lepiej, czyli pochwała lokalnej i niskoprzetworzonej żywności.

Przejdz do strony programu

10:40

Z pola na stół

odc. 5, 30 min.,
dokument, Kanada, 2021, 30 min.

Im krótsza jest droga z pola na stół, tym lepiej, czyli pochwała lokalnej i niskoprzetworzonej żywności.

Przejdz do strony programu

11:10

Sowa gotuje: Italia na talerzu

5 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 5 min.

11:15

Telesprzedaż

60 min.
zakupy, Polska, 2023, 60 min.

12:15

m jak mięso 7

odc. 1, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Tym razem - mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata, od Azji, przez Amerykę, po Europę.

Przejdz do strony programu

12:50

Zgrillowani 3

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2023, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Tym razem Andrzej i Jurek grillują w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem i bujną zielenią. Bo grill sprawdza się w każdej scenerii.

Przejdz do strony programu

13:20

Jamie Oliver: 5 składników

odc. 6, 30 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2017, 30 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Przepisy, które można szybko przygotować i łatwo zapamiętać, to specjalność Jamiego Olivera. Jego najnowszy program to propozycja stworzona dla tych, którzy kochają jedzenie, ale nie mają czasu ani energii na skomplikowane gotowanie. Wykorzystując cały swój kulinarny know-how, Jamie Oliver opracował kolekcję niezwykle użytecznych i niesamowicie smacznych potraw, które można przygotować przy użyciu zaledwie pięciu składników. Te bezstresowe i łatwe przepisy idealnie nadają się dla wszystkich, którzy lubią zjeść dobrze i zdrowo, ale nie zawsze mają czas na gotowanie. Niezależnie od tego, czy jesteś mistrzem kuchni, czy kompletnym nowicjuszem, dzięki tym kombinacjom zawsze wyczarujesz coś pysznego!

Przejdz do strony programu

13:50

Jamie Oliver: 5 składników

odc. 7, 30 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2017, 30 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Przepisy, które można szybko przygotować i łatwo zapamiętać, to specjalność Jamiego Olivera. Jego najnowszy program to propozycja stworzona dla tych, którzy kochają jedzenie, ale nie mają czasu ani energii na skomplikowane gotowanie. Wykorzystując cały swój kulinarny know-how, Jamie Oliver opracował kolekcję niezwykle użytecznych i niesamowicie smacznych potraw, które można przygotować przy użyciu zaledwie pięciu składników. Te bezstresowe i łatwe przepisy idealnie nadają się dla wszystkich, którzy lubią zjeść dobrze i zdrowo, ale nie zawsze mają czas na gotowanie. Niezależnie od tego, czy jesteś mistrzem kuchni, czy kompletnym nowicjuszem, dzięki tym kombinacjom zawsze wyczarujesz coś pysznego!

Przejdz do strony programu

14:20

ABC gotowania - kuchnia hiszpańska

odc. 8, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Marieta Marecka zgłębia sekrety kuchni hiszpańskiej, pełnej wyrazistych smaków i aromatów.

Przejdz do strony programu

14:50

Jakubiak rozgryza Maderę

odc. 3, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 35 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarna wyprawa na Maderę, zwaną wyspą wiecznej wiosny. Pyszne jedzenie w zachwycającej scenerii.

Przejdz do strony programu

15:25

Jakubiak rozgryza Maderę

odc. 4, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarna wyprawa na Maderę, zwaną wyspą wiecznej wiosny. Pyszne jedzenie w zachwycającej scenerii.

Przejdz do strony programu

15:55

Kulinarne odkrycia Johna Torode - Irlandia

odc. 1, 60 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2022, 60 min.

John Torode przemierza Irlandię w poszukiwaniu tradycyjnych smaków, przepisów i miejsc, gdzie serwuje się wyborne posiłki.

Przejdz do strony programu

16:55

Bosacka daje radę

odc. 1, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2023, 25 min.
Prowadzący:
Katarzyna Bosacka

Jak znaleźć zdrowe produkty na sklepowych półkach? Co mówią nam etykiety? Katarzyna Bosacka radzi, jak robić zakupy spożywcze.

Przejdz do strony programu

17:20

Słodka jak Sugar 2

odc. 6, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.
Prowadzący:
Sugarlady Agata Stankiewicz

Sugarlady powraca z kolejną porcją przepisów na niesamowite słodkości.

Przejdz do strony programu

17:50

Wielkie wyzwanie z Jamie Oliverem

60 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2022, 60 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Taka szansa nie trafia się często. Wydać własną książkę kucharską w Penguin Books!

Przejdz do strony programu

18:50

Nico wrzuca na ruszt

odc. 12, 30 min.,
sztuka kulinarna, Irlandia, 2022, 30 min.

Grillowanie z Nico to czysta przyjemność! Młody szef kuchni zgrabnie łączy smaki różnych kuchni świata.

Przejdz do strony programu

19:20

m jak mięso 8

odc. 4, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.

Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.

Przejdz do strony programu

19:50

Sachie w Nowej Zelandii

35 min.,
sztuka kulinarna, NZ, 2022, 35 min.

Barwna i inspirująca seria kulinarno-podróżnicza, prowadzona przez utalentowaną szefową kuchni, Sachie Nomurę.

Przejdz do strony programu

20:25

Zgrillowani 2

odc. 5, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?

Przejdz do strony programu

21:00

Anthony Bourdain: Bez rezerwacji 7

odc. 14, 55 min.,
dokument, Stany Zjednoczone, 2011, 55 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

"Całe moje życie opiera się na kontrolowaniu tego, co dzieje się w kuchni. Podróżowanie i odkrywanie nowych smaków pozwala, aby wszystko, co z tym związane, po prostu się działo" - Anthony Bourdain - miłośnik podróży, smakosz i poszukiwacz przygód już po raz siódmy wyrusza w świat, by poznać smak ryzyka. Bo według niego zdrowe, przygotowywane w sterylnych warunkach potrawy są po prostu niesmaczne. Jedzenie, jak życie, musi zawierać w sobie element ryzyka.

Przejdz do strony programu

21:55

Anthony Bourdain: Bez rezerwacji 7

odc. 15, 50 min.,
dokument, Stany Zjednoczone, 2011, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

"Całe moje życie opiera się na kontrolowaniu tego, co dzieje się w kuchni. Podróżowanie i odkrywanie nowych smaków pozwala, aby wszystko, co z tym związane, po prostu się działo" - Anthony Bourdain - miłośnik podróży, smakosz i poszukiwacz przygód już po raz siódmy wyrusza w świat, by poznać smak ryzyka. Bo według niego zdrowe, przygotowywane w sterylnych warunkach potrawy są po prostu niesmaczne. Jedzenie, jak życie, musi zawierać w sobie element ryzyka.

Przejdz do strony programu

22:45

Jakubiak rozgryza…

odc. 3, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

23:00

Powrót do River Cottage

odc. 3, 60 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2022, 60 min.
Prowadzący:
Hugh Fearnley-Whittingstall

Hugh Fearnley-Whittingstall zaprasza na swoją farmę, by pokazać walory życia blisko natury.

Przejdz do strony programu

00:00

Szukając Umami

odc. 2, 35 min.,
dokument, Singapur, 2020, 35 min.

Kulinarna wyprawa w poszukiwaniu smaku, który jest symbolem Azji.

Przejdz do strony programu

00:35

Szukając Umami

odc. 3, 35 min.,
dokument, Singapur, 2020, 35 min.

Kulinarna wyprawa w poszukiwaniu smaku, który jest symbolem Azji.

Przejdz do strony programu

01:10

Nico wrzuca na ruszt

odc. 12, 30 min.,
sztuka kulinarna, Irlandia, 2022, 30 min.

Grillowanie z Nico to czysta przyjemność! Młody szef kuchni zgrabnie łączy smaki różnych kuchni świata.

Przejdz do strony programu

01:40

Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek

odc. 5, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Jagna Niedzielska

Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.

Przejdz do strony programu

02:10

Jakubiak lokalnie 2

odc. 8, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2013, 35 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Tomek Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni. W nowym sezonie kucharz podróżuje po Polsce, szukając kulinarnych ciekawostek. Produkty lub potrawy charakterystyczne dla odwiedzanego miejsca są dla Tomka punktem wyjścia do pełnego pasji gotowania autorskich przepisów.

Przejdz do strony programu

02:45

David w Europie 4

odc. 8, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 35 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Zapierające dech w piersiach krajobrazy w połączeniu z niezwykle bogatym smakiem lokalnych potraw. Miejscem, w które uda się francuski kucharz David Gaboriaud w czwartym sezonie swojego programu, będzie Półwysep Bałkański.

Przejdz do strony programu

03:20

Czy na pewno umiesz gotować?

odc. 9, 35 min.,
program rozrywkowy, Polska, 2015, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Jesteś mistrzem domowej kuchni. Kulinaria to twoja druga natura. Twoje popisowe danie jest dopracowane w każdym elemencie. Bliscy pękają z zachwytu za każdym razem, gdy dla nich gotujesz. A może jednak nie? Jeden z najbardziej znanych szefów kuchni Andrzej Polan udowodni Ci, że tylko wydaje ci się, że umiesz gotować!

Przejdz do strony programu

03:55

Jakubiak rozgryza…

odc. 7, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

04:20

Zielona rewolucja Marty Dymek

odc. 2, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2015, 35 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Liście, korzenie, bulwy, nasiona - w Kuchni+ gramy w zielone! Zielona rewolucja Marty Dymek, autorki popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem, nareszcie wkracza do telewizji!

Przejdz do strony programu

04:55

Desery Dekera

odc. 6, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2016, 35 min.
Prowadzący:
Tomasz Deker

Autorska produkcja Kuchni+ stworzona z myślą o wielbicielach słodkości na najwyższym poziomie. Wybitny mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów.

Przejdz do strony programu

05:30

Ugotuj mi mamo! 2

odc. 7, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2015, 30 min.
Prowadzący:
Iwona Zasuwa

Iwona Zasuwa, autorka bloga "Smakoterapia", powraca w drugiej serii "Ugotuj mi mamo!". Każdy, kto ma dziecko, zastanawia się często, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co.

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16
JM język migowy
N napisy dialogowe
AD audiodeskrypcja


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA