Barramundi w liściu bananowca
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.22)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
Przygotowanie:
Składniki
ryba barramundi
liść bananowca
pól pęczka kolendry z korzeniami
chili
2 kawałki trawy cytrynowej
kawałek imbiru
2 liście limetki
4 krople oleju sezamowego
sól
oliwa z oliwek
Przygotowanie
W moździerzu rozgniatamy kolendrę, trawę cytrynową, chili, liście limetki i imbir. Dodajemy olej sezamowy, sól i odrobinę zalewy z anchois. Rybę polewamy oliwą, nacinamy i nacieramy przygotowaną pastą. Owijamy liściem bananowca i związujemy. Pieczemy na grillu około 15 minut z każdej strony.
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Dania z ryb
Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Daria Ładocha
 Daria Ładocha 
  
                     
                         Andrzej Polan
 Andrzej Polan 
                         
                         
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         
                         Si King
 Si King 
                         
                         Maryla Musidłowska
 Maryla Musidłowska 
                         
                         
                         Adam Chrząstowski
 Adam Chrząstowski