Duszona jagnięcina z groszkiem
Oceń przepis:
Przygotował:
Kim McCosker
- Seria kulinarna:
- 4 składniki (odc.11)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Przygotowanie:
Składniki
1 łyżka masła
500 g jagnięciny, pokrojonej w kostkę
1½ szklanki mrożonego zielonego groszku
½ szklanki śmietany
Przygotowanie
Rozgrzej patelnię na dużym ogniu, roztop masło i szybko obsmaż mięso na brązowo. Dodaj groszek, śmietanę i dopraw do smaku. Zmniejsz ogień, przykryj i duś ok. 10 min, aż groszek będzie miękki.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W