Jagody w syropie
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Składniki:
- 225 g jagód
- 75 g cukru pudru
- 3 łyżki wody
- 3 łyżki crème de cassis albo crème de martie
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Owoce wsyp do rondla. Włącz gaz. Dosyp 75g cukru pudru. Wlej wodę i alkohol. Gotuj przez parę minut na wolnym ogniu, aż zmiękną. Ostrożnie zamieszaj. Nie powinny się ugotować, a jedynie zmięknąć. Podawaj ciepłe z ciepłym ciastem cytrynowym z semoliny.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Jola Słoma
 Jola Słoma 
  
                     
                         
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                         Anna Olson
 Anna Olson 
                         Jacek Sikora
 Jacek Sikora 
                         Iwona  Zasuwa
 Iwona  Zasuwa  
                         
                         Maryla Musidłowska
 Maryla Musidłowska 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         Tomasz Deker
 Tomasz Deker 
                         
                        