Kanapka ze stekiem
Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
 - Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 48)
 - Trudność:
 - łatwe
 - Rodzaj dania:
 - Przekąski
 
Składniki:
- 10 g masła
 - bagietka
 - dwa steki po 120 g
 - 150 g posiekanej cebuli
 - 3 łyżki oliwy
 - 4 łyżki majonezu
 - tarty chrzan
 - 3 łyżki musztardy
 - dojrzały pomidor
 - 100 g gorgonzoli
 - 100 g sałaty albo rukoli
 - 3-4 pieczarki
 - sól i pieprz
 
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Mięso przyprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą i usmażyć na patelni grillowej. Podsmażyć cebulę i pieczarki. Bagietkę przekroić na pół i wypełnić dodatkami oraz mięsem.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W