Zupa grzybowa z pieczarek z sosem sojowym i kminem rzymskim

Zupa grzybowa
Oceń przepis:
36 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotował:

Malka Kafka

Seria kulinarna:
Koszer macher (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Zupy, Dania z grzybów
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia koszerna

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

W garnku, w którym gotowana będzie zupa upraż na oleju przyprawy. Pieczarki pokrój na ćwiartki i podsmaż z przyprawami, zalej wywarem i gotuj przez 20 minut. Na koniec zagęść zupę mąką razową i dodaj posiekaną natkę.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA