Marokańskie jajka
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 2
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia marokańska
Przygotowanie:
Składniki:marokański sos pomidorowy
4 duże garści świeżego szpinaku
jajka (2 na osobę)
kilka łyżek greckiego jogurtu
dukkah
Przygotowanie:
Sos podgrzać na dużej patelni. Dodać szpinak i dusić, aż zwiędnie. W masie zrobić wgłębienia na jajka. Wlać w nie jajka wbijając je najpierw pojedynczo do miseczki. Kiedy się zetną, udekorować wierzch kopczykami jogurtu i posypać dukkah.
@Annabel Langbein
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
  
                     
                         
                         Maryla Musidłowska
 Maryla Musidłowska 
                         Jamie  Oliver
 Jamie  Oliver 
                         Adam Chrząstowski
 Adam Chrząstowski 
                         Iwona  Zasuwa
 Iwona  Zasuwa  
                         
                         Si King
 Si King 
                         
                         Katia Roman-Trzaska
 Katia Roman-Trzaska 
                         
                         Malka Kafka
 Malka Kafka