Sałatka tabouleh

Sałatka tabouleh
Oceń przepis:
59 ocen Średnia ocena: 3.30

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przelicznik produktów
Wybierz produkt


1 szklanka ma pojemność 250 ml

1 łyżka ma pojemność 15 ml

1 łyżeczka ma pojemność 5 ml

Przelicznik wag

jednostka

jednostka
gram
Przelicznik pojemności

jednostka

jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur

Przelicznik foremek
Twoja foremka

Foremka z przepisu

Przygotowanie:

Wymieszać kuskus w soku cytrynowym z oliwą. Odstawić, żeby spęczniał, na 1 – 2 godz. w temp. pokojowej, od czasu do czasu mieszając. Kuskus powinien być al dente. Wmieszać zioła, pomidory, paprykę i cebulę. Dobrze doprawić, w razie potrzeby dolać soku cytrynowego. Zakryć i schłodzić przez noc w lodówce.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA