Mięsne zapiekanki
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- W interesie mięsożercy (odc. 3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 700 g mąki
- 300 g łoju
- 500 g pokrojonej wołowiny
- 1 filiżanka zimnej wody
- 1 łyżka oliwy
- 1 łodyga selera naciowego
- 4 minimarchewki
- 1 ząbek czosnku
- 1 cebula
- tymianek
- sól
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Potrzebne nam będą: masło, groszek, woda lub bulion, sól i pieprz. Wszystkie składniki gotujemy na wolnym ogniu. Gdy groszek zmięknie, dodajemy świeżą, posiekaną miętę.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Dania mięsne
Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         
                         
                         
                         Roger Mooking
 Roger Mooking 
                         
                         
                         
                         
                         
                        