Pieczarki faszerowane z rozmarynem
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Jola Słoma
- Seria kulinarna:
- Słoneczne ATELIER SMAKU (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
Składniki:
- 6 kapeluszy dużych pieczarek
- 1/2 szklanki ugotowanego ryżu
- 10 dag sera feta
- kilka gałązek rozmarynu
- szczypta czarnego pieprzu
- oliwa z oliwek do posmarowania pieczarek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Posmarowane oliwą kapelusze pieczarek wypełniamy ryżem wymieszanym z przyprawami i fetą. Zawijamy w folię aluminiową i grillujemy aż będą miękkie.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Dania wegetariańskie
Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Laura Calder
 Laura Calder 
  
                     
                         Andrzej Polan
 Andrzej Polan 
                         Grzegorz  Łapanowski
 Grzegorz  Łapanowski 
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         
                         Iwona  Zasuwa
 Iwona  Zasuwa  
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         
                         
                         
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak