Pieczony ser clarines
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Australijskie Boże Narodzenie (odc.4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 500 g sera Clarines
- 120 ml pinot noir
- 7 ząbków zblanszowanego czosnku
- świeży tymianek
- mielony pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Ser powinien mieć temperaturę pokojową. Nakłuj pięciokrotnie ser czubkiem noża. W otwory włóż czosnek. Polej winem i posyp tymiankiem. Piecz w średnio rozgrzanym piekarniku przez około 20 minut. Posyp czarnym pieprzem.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Przekąski
Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         
                         Roger Mooking
 Roger Mooking 
                         Ainsley Harriott
 Ainsley Harriott 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         
                         
                         
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         Jacek Sikora
 Jacek Sikora 
                         Tomasz Deker
 Tomasz Deker