Kotlety jagnięce w ziołach

Kotlety jagnięce w ziołach
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 25)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Rozgrzać piekarnik do 220°C.
posolić i popieprzyć mięso. Wymieszać oliwę z musztardą i posmarować kotlety. Zmieszać bułkę tartą z serem i ziołami i nałożyć masę na mięso.
Ułożyć comber na patelni lub w brytfannie i wstawić do piekarnika. Piec do żądanego stanu (po 20 min comber będzie dość krwisty). Przed krojeniem odstawić mięso na 10 min.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA