Pasta jajeczna

Pasta jajeczna
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pasty do chleba
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Jajka pokroić dobno i wsypać do miski. By zaostrzyć smak pasty - dodać drobno pokrojoną rzodkiewkę. Następnie dorzucić do potrawy odrobinę rzeżuchy. Przyprawić solą i dużą ilością pieprzu. Wymieszać z 2 łyżkami majonezu.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA