Sałata z fetą i pestkami granatów

Sałata z fetą i pestkami granatów
Oceń przepis:
29 ocen Średnia ocena: 4.20

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Na półmisku ułożyć plastry fety, skropić cytryną i posypać czosnkiem. Odstawić do lodówki na trzy godziny. Podprażyć płatki migdałów na złoto. W misce wymieszać listki sałatowe z oliwą, olejem sezamowym, solą i pieprzem. Do miski pokruszyć fetę, posypać nasionami granatów i prażonymi płatkami migdałów. Podawać natychmiast.

Przepis na podstawie programu „Mali producenci wchodzą na rynek”

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA