Sałatka z bobem, pszenicą i miętą
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 26)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
Składniki:
- filiżanka ugotowanego bobu
- filiżanka ugotowanej pszenicy freekah
- mała czerwona cebula
- ząbek czosnku
- pokrojony pomidor
- pokrojony ogórek
- filiżanka liści mięty
- filiżanka natki pietruszki
- 3 łyżki oliwy
- skórka z cytryny
- łyżka octu umeboshi albo soku z cytryny
- 2 łyżeczki soli morskiej
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Wszystkie składniki wymieszać. Przyprawić do smaku.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Sałatki, sałaty i surówki
Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Gieno Mientkiewicz
 Gieno Mientkiewicz 
  
                     
                         Malka Kafka
 Malka Kafka 
                         
                         Roger Mooking
 Roger Mooking 
                         Jola Słoma
 Jola Słoma 
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         Jamie  Oliver
 Jamie  Oliver 
                         Adam Chrząstowski
 Adam Chrząstowski 
                         
                         Laura Calder
 Laura Calder