Szaszłyki z sardynek
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Mitch i Matt idą na ryby
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 4 filety z sardynek
- 2 liście laurowe
- chili w płatkach
- szczypta soli
- ¼ szklanki oliwy z oliwek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        W moździerzu utrzeć liście laurowe, sól i płatki chili. Tą mieszankę przypraw przesypać do szerokiej płaskiej miski i wymieszać z oliwą z oliwek. Sardynki przełożyć do miski z przyprawioną oliwą i marynować przez ok. 15 minut. Filety, nabić na patyczki, układając w kształt fali. Grillować do uzyskania złocistego koloru.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Przekąski
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         
                         Vienio
   Vienio 
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                         Iwona  Zasuwa
 Iwona  Zasuwa  
                         
                         
                         
                        