Zupa pho według Janelli

Zupa pho według Janelli
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 4.30

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Kuchnia świata:
Kuchnia wietnamska

Składniki:

  • mięso i rosół z ekologicznego kurczaka
  • 2 małe paczki makaronu fasolowego
  • kiełki fasoli
  • pęczek blanszowanego w rosole pak choi
  • 4 pokrojone szalotki
  • natka kolendry i chili do ozdoby
  • tamari i olej sezamowy do smaku

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Do misek nakładamy makaron, pokrojoną pierś kurczaka, kiełki fasoli, pak choi. Zalewamy wszystko rosołem, przybieramy natką kolendry i chili.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA