Łosoś w papilotach

Łosoś w papilotach zobacz Łosoś w papilotach 2018-06-19 13:00:54
Łosoś w papilotach
Oceń przepis:
33 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Grzegorz Łapanowski

Seria kulinarna:
Ł'apetyt (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Z papieru do pieczenia wyciąć prostokąty i ułożyć na nich lekko posolone filety z łososia, marchewkę i cukinie pokrojone w paski, plastry kopru włoskiego, posiekany imbir i zioła. Zwinąć sakiewkę i włożyć ją do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na 15 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

maciejgz 10 lat temu

Przepis wideo nie działa zatrzymuje się w połowie. Szkoda.

Jastrzab82 12 lat temu

O jakie to chodzi papilotki? Normalnie to [link=papilotki]http://www.sweetdecor.pl/1555,papilotki-brazowe-35mm-100-szt.html[/link] to są takie do pieczenia. Ogólnie się papilotki w cukiernictwie wykorzystuje raczej - [link=papilotki]http://www.poradniki.zgora.pl/papilotki/[/link]

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA