Parowane tofu z grzybami shiitake

Parowane tofu z grzybami shiitake
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 38)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z grzybów
Kuchnia świata:
Kuchnia chińska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Talerz ułożyć w parowniku albo woku wypełnionym wrzątkiem. Położyć na nim tofu, grzyby, ryż i broccolini. Wlać tamari, ocet, olej i dodać imbir. Parować przez 3 minuty. Przed podaniem posypać sezamem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA