Pimientos de Padron

Pimientos de Padron
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 5.00

Składniki:

  • 400-500 g papryczek Padron
  • sól w płatkach lub zwykła
  • oliwa

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

W dużej patelni rozgrzewamy oliwę, powinno jej być dość sporo, na ok. 1 cm wysokości. Do gorącej wrzucamy umyte i osuszone papryczki. Smażmy co jakiś czas odwracając do czasu, aż będą mocno przysmażone z czarną gdzieniegdzie przypieczoną skórką. Odsączamy je na ręczniku papierowym, posypujemy solą i serwujemy.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA