Smażone przepiórki z raitą
 
   
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 2 łyżki oliwy dobrej jakości
- 1 łyżeczka mielonego kminu
- ½ łyżeczki pieprzu kajeńskiego
- 8 przepiórek (po 120-150 g z kośćmi lub po 90-120 g)
- ¾ łyżeczki soli
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        W dużym płaskim naczyniu wymieszać oliwę, kmin i pieprz kajeński. Wrzucić przepiórki i dokładnie obtoczyć je w mieszaninie. Przykryć i wstawić do lodówki.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Dania mięsne
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         Si King
 Si King 
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                         
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         
                         Wojciech Modest  Amaro
 Wojciech Modest  Amaro 
                         Anna Olson
 Anna Olson 
                         Piotr Kucharski
 Piotr Kucharski 
                         
                         
                         Jacek Sikora
 Jacek Sikora 
                         Martyna Chomacka
 Martyna Chomacka