Sos szalotkowy do ostryg
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.19)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 1 posiekana szalotka
- 4 łyżki czerwonego octu winnego
- sok z połówki cytryny
- świeży pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Wymieszać składniki sosu podawać do świeżych ostryg
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Anna Olson
 Anna Olson 
  
                     
                         
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         
                         Annabel  Langbein
 Annabel  Langbein 
                         
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         
                         
                         
                        