Salsa mexicana

Salsa mexicana
Oceń przepis:
47 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.25)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia meksykańska

Składniki:

  • 2 pomidory świeże
  • 1 biała cebula
  • ½ czerwonej papryki
  • 4 łyżki posiekanej kolendry
  • 1 łyżka posiekanych jalapenos
  • sok z limonki
  • sól

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Pokroić w drobną kostkę całe pomidory, cebulę, paprykę. Wymieszać dodając kolendrę, jalapenos oraz sól i sok z limonki do smaku.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA