Lassi z rzeżuchy

Oceń przepis:
Przygotował:
Jola Słoma
- Seria kulinarna:
- Wiosenne ATELIER SMAKU (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 500 ml kefiru
- garść rzeżuchy
- garść liści natki pietruszki
- 1/4 łyżeczki soli
- szczypta czarnego pieprzu
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Miksujemy wszystkie składniki razem, podajemy schłodzone.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W